Summer holiday and family holiday in the Salzburger Sportwelt, Austria
View image View content
Holiday. Mountains. And you. Holiday. Mountains. And you.

A Te pihenőhelyeid a salzburgi sportvilágban nyáron

Egy ízletes hegyi reggeli, a hegycsúcsok lenyűgöző látványa, a friss hegyi levegő illata, a hegyi mezők színpompája, a tavak hűvös hatása - ez a nyár a salzburgi sportvilágban. A településeink Flachau, Wagrain-Kleinarl, St. Johann, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Eben és Filzmoos sok már látványosságot és programot is kínálnak a salzburgi sportvilágban eltöltött nyaralásodra. Sportos aktív pihenés egy mountainbike-túrával vagy lazulás egy kirándulással, családi nyaralás vagy egyedüli pihenés - minden ízlést kielégítünk.

Túrázás a salzburgi sportvilágban
Nyaralás Ausztria szívében
Nyári vakáció Ausztria
Túrázás a salzburgi sportvilágban
Túrázás a salzburgi sportvilágban

Ahogy mondják: az út a cél. És útból van bőven a salzburgi sportvilágban! Közel 1000 kilométer jelölt túraútvonal és több, mint 20 tematikus túraútvonal csalogat; csak maga a salzburgi Amlenweg nagyon változatos 350 kilométere átvezet a régió teljes hegyi világán. Számtalan működő síház és elképesztő hegyi panoráma csalogat az igazi természet-élményhez. Ezenkívül 80 fa távcső is fel van szerelve kiválasztott helyeken: Mennyei perspektívákat nyitnak és a figyelmedet szokatlan szemléletre terelik.

 

Túrabuszok a salzburgi sportvilágban

Használd ki a túrabuszainkat csak szakaszonként 1,- EUR összegért az érvényes salzburgi sportvilág kártyával alábbi településeken: Flachau, Wagrain-Kleinarl, St. Johann, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Filzmoos és Eben.

Kerékpározás a salzburgi sportvilágban
Kerékpározás a salzburgi sportvilágban

Élménykerekezők és családok nyugodtan kerekeznek az enyhe dombokon és sík részeken át, a kalandvágyók pedig összemérik az erejüket a Roadbike túrák kemény emelkedőin és a 25 speciálisan kitáblázott Mountainbike-túrákon. Több, mint 700 kilométer hosszú a mountainbike-úthálózat a salzburgi sportvilágban. A régió nemrég elnyerte az „approved bike area“ minőségi kitüntetést. Az izzadtság nélküli különleges élményekről gondoskodnak az E-Bike-ok,amelyek Altenmarkt-Zauchensee, Flachau und Filzmoos kölcsönözhetőek ki.

Minden évben a rendezvények központjában áll az Amadé kerékpármaraton májusban, és a Bike Night Flachau augusztusban.


Ezenkívül nyáron számtalan érdekes rendezvényt is tartanak. A sok hagyományos népszokás-ünnepség is nagyon közkedvelt a vendégeknél és a helybélieknél is. Különleges tipp: a salzburgi parasztősz, ahol a régió 150 parasztja kínál frissen sült kenyeret, füstölt sonkát, friss sajtot vagy saját pálinkát.

A parasztősz rendezvények – a kézimunka-piactól kezdve a jószágok őszi lehajtásáig – szabadon látogathatóak, és kitűnően kiegészítik az aktív napokat a hegyekben.

Kerékpározás a salzburgi sportvilágban
Bike Night Flachau
Salzburgi parasztősz
A településeink áttekintése

Flachau nyáron nagyszerű aktív kínálattal vár. Wagrain-Kleinarl nyáron a Wagraini's Grafenberg programmal tökéletes a családoknak. St. Johann hegyi pihenést kombinál városi karakterrel, Radstadt-ban - a híres városfalon belül - történelmi élményekben is részünk lehet. Altenmarkt-Zauchensee-ben nyáron kulturális ajánlatok és családi programok állnak a középpontban. Eben, a kicsi, de előkelő pihenőhely nyáron ideális a nyugalmat keresőknek, és Filzmoos a Bischofsmütze lábánál való fekvése mellett a festői környezetéről is híres.

Salzburgi sportvilág kártya

Az ingyenes salzburgi sportvilág kártyával kihasználhatod a változatos szabadidős ajánlatokat tele sporttal, szórakozással s kultúrával, kicsiknek és nagyoknak egyaránt: Számtalan szolgáltatást és a legjobb látványosságokba szóló belépőket csökkentett árakon kaphatod meg! A salzburgi sportvilág kártyát a régió valamennyi vendéglátójánál megkapod - csak kérdezz rá a bejelentkezésnél!

Letölthető vendégkártya-elfogadóhelyek településenként >>

Minden információ a biztonságos nyaraláshoz
ITT megtalál minden információt a COV19 jelenlegi helyzetéről.
Foglald le most a nyaralást

Szívesen látunk vendégül! A sok program, amelyek a salzburgi sportvilág nyaralóhelyein várnak változatos és felejthetetlen nyaralást kínálnak neked. Természetesen nyáron is izgalmas ajánlatokkal várunk az olcsó ausztriai tartózkodás érdekében.

Pihenőhelyeink megközelítése

A salzburgi sportvilág településeit kényelmesen eléred autóval a tátrai A10 autópályán, vasúttal (a legtöbb településen van vasútállomás ill. taxiállomás a vasúttól a hotelhez) és repülővel a salzburgi repülőtéren keresztül. A salzburgi sportvilág települései ingyenes szállítási lehetőséget biztosítanak a salzburgi repülőtérről a pihenőhelyig, és vissza.