Winter holiday and ski holiday in the Salzburger Sportwelt, Ski amadé, Austria

LATEST NEWS FROM THE SALZBURGER SPORTWELT

Current weather situation Opened Lifts in Summer Webcams Summer in the Salzburger Sportwelt Attention: Due to the rockfall, the Lichtensteinklamm is closed!
NEWS
View image View content
Holiday. Mountains. And you. Holiday. Mountains. And you.

A Te pihenőhelyeid a salzburgi sportvilágban, télen

A szerencsét nehéz szavakba önteni. Próbáljuk meg számokkal: 760 kilométer pálya, 270 modern hegyi pálya és 1 egyedüli síbérlet, ami mindezek használatát lehetővé teszi. Ehhez 200 eredeti síház, 3000 nyugágy a napon, 8 kényelmes, családias pihenőhely és 0 ok arra, hogy mást keress.
A salzburgi sportvilágban minden elképzelhető sí-szórakozás rendelkezésedre áll. A könnyűtől a nehézig, a tökéletesen preparálttól a mély szűzhavasig; a Funpark-tól a FIS-pályán át a Freestyle-jeltőig.

SKISPECIALS
Téli pihenés Ausztriában
Sí és a nap
Board-parkok
Skiopening-ek a salzburgi sportvilágban
Minden évben teljes program sí-szórakozással, sí-tesztközponttal, kipróbálható élménysportokkal, síház-bulikkal & Après-Ski-vel szuper élő műsorokkal és folyamatos éjszakai partival.
Az Après-Ski-nek sok szép oldala van …

Kényelmes síházak, diszkók, bárok és sok program gondoskodik a felszabadult szórakozásról a téli pihenés alatt. A partihangulat az Après-Ski-nél a salzburgi sportvilágban automatikusan keletkezik, és nem ritkán kora reggelig tart.

Après-Ski Salzburger Sportwelt
Síkunyhóban
Weltcup Flachau
A legnagyobb szurkolóink sokszor a legkisebbek
Familie skirejser

Aki igazi sísztár szeretne lenni, annak korán kell kezdenie! Talán éppen a kedves síoktatóink segítségével? Az biztos, hogy nagyon sok szórakozással a salzburgi sportvilág napos gyermekpályáin. Ahol hószőnyegek, törpeparkok, gyerek-körhinta és sok más látványosság gondoskodik a friss hegyi levegőn arról, hogy a szülők is nyugodt estéket élvezhessenek - mivel a gyermekeknek már a vacsoránál lecsukódik a szeme...

Board-parkok
Board-parkok betterpark alpendorf

A salzburgi sportvilág ezenkívül a nemzetközi snowboard-világ egyik központja. A betterpark St. Johann-Alpendorf-ban sok látványosságot kínál – mindenek előtt egy 18 méteres pályát. A Snowpark Eben-ben is jót tombolhatnak a kis és nagy boardosok. Már szinte legenda az Absolut Park Flachauwinkl-Kleinarl-ban. 1,5 kilométeres hosszával az egyik legnagyobb tereppark az Alpokban, és sokszor nemzetközi mezőnnyel rajtoló Jib-Session-ok helye.

A településeink áttekintése

Flachau télen például egy ismert sí- és Après Ski-település. Wagrain-Kleinarl életöröm a négyzeten – kettesben, a családdal, barátokkal - kalandok várnak a hóban és olyan élmények, amelyekre még sokáig emlékezni fogsz. St. Johann-Alpendorf hegyi pihenést kombinál városi karakterrel, Radstadt-ban – a híres városfalon belül - történelmi élményekben is részünk lehet. Altenmarkt-Zauchensee télen a síelők és a freerider-ek találkozóhelye. Eben, a kicsi, de előkelő pihenőhely nyáron és télen is ideális a nyugalmat keresőknek, és Filzmoos a Bischofsmütze lábánál való fekvése mellett a festői környezetéről is híres.

 

Altenmarkt Zauchensee
Therme Amadé
Téli pihenés Ausztriában
A téli boldogságnak sok oldala van
Sífutás Ausztriában

Csak csúszni a Ski amadé havas tájain - ez örökké tarthatna! És ez majdnem így is van: A 60 km hosszú Tauernloipe sífutóléceken a salzburgi sportvilágon keresztül vezet téged; összesen 260 km sífutó- és Skating-pálya áll rendelkezésedre. Ugyancsak meseszerű a tél egy romantikus sícipős kiránduláson, egy vicces szánkómenetnél vagy egy kényelmes lovas szánkós menetnél. Így a pihenés a salzburgi sportvilágban igazán élvezetes!

Salzburgi sportvilág kártya

Az ingyenes salzburgi sportvilág kártyával kihasználhatod a változatos szabadidős ajánlatokat tele sporttal, szórakozással s kultúrával, kicsiknek és nagyoknak egyaránt: Számtalan szolgáltatást és a legjobb látványosságokba szóló belépőket csökkentett árakon kaphatod meg! A salzburgi sportvilág kártyát a régió valamennyi vendéglátójánál megkapod - csak kérdezz rá a bejelentkezésnél!
Letölthető vendégkártya-elfogadóhelyek településenként >>

Pihenőhelyeink megközelítése

A salzburgi sportvilág településeit kényelmesen eléred autóval a tátrai A10 autópályán, vasúttal (a legtöbb településen van vasútállomás ill. taxiállomás a vasúttól a hotelhez) és repülővel a salzburgi repülőtéren keresztül. A salzburgi sportvilág települései ingyenes szállítási lehetőséget biztosítanak a salzburgi repülőtérről a pihenőhelyig, és vissza


Foglald le most a téli pihenésedet a Salzburgi sportvilágban a Ski amadé közepén, és keresd meg a megfelelő szállást!