Summer holiday and family holiday in the Salzburger Sportwelt, Austria
View image View content
Holiday. Mountains. And you. Holiday. Mountains. And you.

Dine feriesteder i Salzburger Sportwelt om sommeren

En udsøgt alpin morgenmad, det betagende vue ud over bjergtinderne, den sarte duft i den friske bjergluft, sæterens farvepragt, badesøernes kølige vand - det er sommer i Salzburger Sportwelt. Vores feriesteder Flachau, Wagrain-Kleinarl, St. Johann, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Eben og Filzmoos byder derudover også på mange andre attraktioner og aktiviteter til din sommerferie i Salzburg-bjergene. Var det noget med en sporty og aktiv tur på mountainbike, eller foretrækker du en dejligt afslappende vandretur? Familieferie eller soloferie – her er noget for enhver smag.

Vandring i Salzburger Sportwelt
Ferie i hjertet af Østrig
Sommerferie i Østrig
På vandretur i Salzburger Sportwelt
På vandretur i Salzburger Sportwelt

Som det så smukt hedder: Vejen er målet i sig selv. Og veje er der unægtelig nok af i Salzburger Sportwelt! Rundt regnet 1000 kilometer markerede vandrestier og over 20 temavandrestier indbyder til vandreferie; alene Salzburger Almenweg ("Salzburg sætersti") fører med sine 350 særdeles afvekslende kilometer gennem hele regionens bjergområde. De talrige hytter med beværtning og de storslåede bjergpanoramaer indbyder til at nyde naturen i fulde drag. Derudover kan du holde udkig efter 80 træteleskoper, som er opstillet udvalgte steder: De åbner himmelske perspektiver og leder blikket og opmærksomheden i en usædvanlig retning.

 

Vandrerbusserne i Salzburger Sportwelt

Brug vores vandrerbusser til kun EUR 1,- pr. tur med gyldigt Salzburger Sportwelt Card fra følgende feriesteder: Flachau, Wagrain-Kleinarl, St. Johann, Radstadt, Altenmarkt-Zauchensee, Filzmoos og Eben.

På cykel eller mountainbike i Salzburger Sportwelt
Bicicletta e mountain bike nel Salzburger Sportwelt

Hyggecyklister og familier triller afslappet af sted over bløde bakker og sletter, mens de mere ambitiøse prøver kræfter med de skrappe højdemeter på racercykelturene og på de 25 særligt afmærkede mountainbiketure. Mountainbike-stisystemet i Salzburger Sportwelt er mere end 700 kilometer langt. Regionen har modtaget kvalitetsstemplet "approved bike area". En ganske særlig cykelfornøjelse uden sved på panden er der også mulighed for takket være vores elcykler, som kan lejes i Altenmarkt-Zauchensee, Flachau og Filzmoos.

Blandt de årligt tilbagevendende højdepunkter kan nævnes arrangementer som Amadé Radmarathon ("Amadé cykelmaraton") i maj og Bike Night Flachau i august.


Derudover finder der også mange andre interessante arrangementer sted om sommeren. Feriegæsterne holder lige så meget af de mange traditionelle folkefester som de lokale. Et særligt tip er Salzburger Bauernherbst (Salzburgbøndernes høstfest), hvor rundt regnet 150 bønder fra regionen disker op med friskbagt brød, røget flæsk, friskost eller hjemmebrændt snaps.

Det er gratis at være med til de begivenheder og arrangementer, som finder sted i forbindelse med høstfesten – fra kunsthåndværkermarked til neddrivning fra sæteren. Et vidunderligt supplement til en aktiv dag i bjergene.
Bicicletta e mountain bike nel Salzburger Sportwelt
Bike Night Flachau
Salzburgbøndernes høstfest
Vores feriesteder i overblik

Flachau overbeviser om sommeren med et forrygende udvalg af sportsaktiviteter. Med natur- og bjergoplevelsesparken Wagraini's Grafenberg er Wagrain-Kleinarl det perfekte familietilbud om sommeren. I St. Johann kan man kombinere bjergferie med byferie, og i Radstadt med den historiske bymur mærker man også historiens vingesus. I Altenmarkt-Zauchensee er det kultur- og familietilbud, der står i forgrunden om sommeren. Eben, det lille, men fine feriested, er om sommeren ideelt for den, der søger ro og fred, og Filzmoos er kendt for sine maleriske omgivelser for foden af Bischofsmütze.

Rejs sikkert i Østrig
Du kan finde alle oplysninger om den aktuelle COV19-situation HER.
Book din sommerferie nu

Det ville glæde os at kunne byde dig velkommen! Med de mange aktiviteter, der er mulighed for på feriestederne i Salzburger Sportwelt, kan du være sikker på at få en afvekslende og uforglemmelig sommerferie. Naturligvis har vi også om sommeren attraktive pakketilbud på et billigt ophold i Østrig.

Find vej til vores feriesteder

Det er nemt at komme frem til feriestederne i Salzburger Sportwelt i bil via Tauern Autobahn (motorvej A10), med tog (de fleste steder er der jernbanestation eller mulighed for taxatransport fra nærmeste station til hotellet) og med fly via lufthavnen i Salzburg. Feriestederne i Salzburger Sportwelt tilbyder billig transport til og fra lufthavnen i Salzburg.